Egy Tó, ahova a horgász visszajár

horgászni élvezet

llllllllllllllllllll

királyok vagyunk

Rendszeresen járok ide horgászni az egészséges szép halakért, segítőkész tógazda és a csodás környezet miatt. Ajánlom mindenkinek!
Iszonyatosan jó a tó! Első alkalommal jártam a tavon. Igaz csal 15kárászt sikerült fognom de azok sugárhalytásúak voltak. Személyzetnek nagy tisztelet az oktatásért amit peca végén kaptam tőlük. Remélem minél hamarabb visszajutok horgászni erre a helyre.
36 órát töltöttünk el a faháznál, mely teljesen elegendő és megfelelő 2 embernek. Hűtő, kis rezsó, mikró, tűzrakó hely. A tógazda telefonon mindenre kiterjedő felvilágosítást adott, Imi pedig maximálisan segítette, hogy az ott eltöltött pecánk az izgalmas mellett kényelmes és eredményes legyen. (Dobási távolság, etetés, hideg ital, friss kv stb.�) A halak inkább nagyobbak az átlagnál amit a sztenderd tavakon megszoktunk, a kapások száma ennek is ennek megfelelő, ritkább, de füstölős! Köszönünk mindent, visszatérünk. Egy horgász.

Streleczky József horgász  Bogyóka Feeder Team

Sziasztok!

A horgászat célja a tesztelés alatt álló vízközti, víz felszíni horgászatra alkalmas felhős etetőanyagunk bevetése és használata volt. Egy perc sem telt el és óriási füstölős kapással indult a nap. Kb 5 kg potyka meglett majd visszadobtam a végszereléket, a második rakétánál már húzta is a következő ponty. Alig raktam le a spod botot és mar akasztottam is, és ez így ment délután 17 ig!!!! Olyan gyorsan jöttek a kapások, hogy egy bottal is alig lehetett győzni! Ja és nem az apraja! Egy darab 5 kg alatti pontyot fogtam, a többi mind 5 és 11 kg között mozgott. Igazából nem is tudom mennyi halat fogtunk mert 10 után már nem is számoltuk. Emellett nagyon sok vesztett hal is volt 10 pluszosak ….

Iszonyat nagy élmény! Ami nekem tegnap megadatott. Enni nem volt időm! Mindenkinek ajánlom a Csendespart horgász-tavat, ahol csodás halak vannak és neeeem kockatavi lomhaságok! Igazi bányatavi erőgépek és a tógazda, halőr is nagyon jó arc!

Iszonyat nagyot pecáztunk! Pacsi.

Köszönjük a 4 napos csodálatos horgászatot a tavon, nagyon jól éreztük magunkat. Kultúrált környezet, figyelmes és segítőkész tógazda, hihetetlenül küzdő halak. Gyakorlatilag már nem is számoltuk a fogást😉 és sikerült meg döntenem az egyéni rekordomat a 19+-os nagy tükrössel. Feszes zsinórt mindenkinek aki a tavon horgászik és aki el jut ide horgászni.😉🎣
Szép halak és erősek, rendes tó gazda!!!
Fantasztikusan éreztük magunkat, mind 2 alkalommal, személyzet nagyon kedves, segítőkész. Szép nagy halak, erősek, még mindig nem érzem az alkarom� úgy érzem helyemre találtam, fogunk még sokszor találkozni.
Először látogattam el erre a szép bányatóra. A halőr igazi sporttársként fogadott, sok hasznos információval ellátott a helyi viszonyokról. Az első horgászat igazi ismerkedés volt a tóval, amiből tapasztalatokat gyűjthettem. Szívesen megyek vissza a Csendespartra. Köszönöm a barátságos vendéglátást!

Köszönjük!

Megosztás